Referanser:


Bygårdseier:

Godt utført arbeid av Piperep AS, kjekke og dyktige folk! De glidestøpte to piper og utførte endel murarbeid i kjeller i typisk mursteinsbygård fra 1880-tallet i Waldemar Thranes gate 14 på St. hans haugen.
Fikk tilsvar på anbud svært raskt, til en grei pris og jobben gikk unna på en snau 1 uke hvor folka virkelig stod på. God service, kontrollrapport ble sendt automatisk til Brann- og redningsetaten etter endt arbeid, og skorsteinene ble godkjent som forskriftsmessige fra kommunens side noen dager senere.
Jeg mener også at det er mer fornuftig å glidestøpe enn å føre innføre nye i rør i slike gamle skorsteiner i bygårder. Da får man også en generell oversikt over tilstanden på mur og puss, særlig i kjellerpartiet.
Eneste jeg kommer på er å være obs på er å tildekke møbler etc. skikkelig i de leiligheter hvor det blir oppdaget krater og større reparasjoner er nødvendig. Blir endel kornet puss-støv som legger seg rundt omkring.
Med dette kan jeg absolutt anbefale Piperep AS overfor andre bygårdseiere og sameier.

Sandholt:

Har et gammelt hus fra ca 1860 med teglsteins pipe. Rehabilitering av pipa var nødvendig.
Ringte rundt til flere leverandører, men PIPEREP var de som tok meg best imot som kunde. Dessuten stilte de opp til vurdering av arbeidet på meget kort tid. Tilbudet kom meget rask og var ryddig satt opp.
Håndverkerne som representerte firmaet virket svært profesjonelle. De så raskt hvordan jobben skulle gjøres, etter en kort inspeksjon.
De var svært hensynsfulle med tanke på resten av huset. Lite rot, men noe støv må påregnes. De ryddet svært godt etter seg og pipa kunne tas i bruk nesten umiddelbart.
Prisen på arbeidet var også meget hyggelig og nøktern.
PIPEREP AS er å anbefale for andre som også har behov for å rehabilitere pipa.

Østerby:

Vi har en bygård fra 1918 i Jacob Aalls gt – Fagerborg – med flere piper. Etter påkrevd videokontroll av pipene besluttet Oslo Brann og Redningsetat å ilegge oss fyringsforbud basert på funnene i videokontrollen inntil dokumentert utbedret av sertifisert firma. To piper hadde flere kratere og dårlige fuger. Piperep var de som ble valgt til å utbedre pipene hos oss. De var meget punktlige, svarte i tlf og fulgte opp. (Andre firma vi var i kontakt med fulgte gjerne ikke opp – sendte delvis tilbud, eller ikke i det hele tatt). Vi er glade vi fulgte deres råd om å sette i stand pipene slik de opprinnelig var. Å glidestøpe pipene er vi nå glade for at vi valgte å gjøre i samråd med Piperep (i stedet for å sette inn rør). Det er svært god trekk i pipene nå etter rehabiliteringen. De kunne dette med å bygge piper før i tiden, så å sette de i original stand igjen er en god investering for mange år med vedfyring fremover. Piperep leverte dette i god gammel håndtverksånd. Vi anbefaler de gjerne videre til andre som har fått fyringsforbud. :-)

Sienna:

Elementpipe fra 70-tallet trengte sårt til rehab. Fikk konkurransedyktig pris. De kom som avtalt og var ryddige og hyggelige.

PEB:

Vel .. Kan ikke annet en å si meg enig De kvalifiserte folk som gjør en skikkelig jobb etter dagen forskrifter De holder avtaler og stiller opp på lørdag for å kontrollere og kjøre igang Meget bra syns jeg da God og flott informasjon ang regler og forskrifter De har også såpass god service at de bytter ut defekte takstein mens de er på taket….og det uten tillegg i avtalt pris Et seriøst firma som jeg anbefaler på det sterkeste Skal man rehabilitere sin pipe og få den i forskriftmessing stand Ikke drikker de mye kaffe heller da Si ne til de useriøse….. Bruk gutta som står på Fornøyd kunde jeg da Per Egil Bakkerud PEB Consulting AS4 måneder siden

Buddyweiser:

Kom som planlagt og og avtalt pris ble holdt.
Så ikke ut som jeg hadde hatt håndverkere i huset.
Disse kan jeg anbefale.
Jeg er nysgjerrig av natur, spurte gutta masse og fikk godt forklart hva de gjorde med min skorstein.