Pipevifter – garantert trekk i pipe.

Noen ganger kan det være nødvendig med en pipevifte for å garantere trekk i pipe.

Det kan være lurt å kikke på vår retleding for å feilsøke trekk, før man kjøper en røyksuger, les mer om trekkproblemer her.

Exodraft har mange typer røyksugere for både så og store trekkproblemer.

Hvem er exodraft?

Exodraft er et danskeid firma som i mer enn 60 år har utviklet, produsert og solgt røyksugere for styring av skorsteinstrekket.

Med salg til mer enn 40 land, og markedets bredeste produktprogram, er exodraft verdens ledende leverandør av løsninger for mekanisk skorsteinstrekk og varmegjenvinning av røykgass/prosessvarme.

Våre produkter bygger på omfattende kunnskap om forholdet mellom forbrenning og trekk i skorsteinen, og vi løser problemer med utilstrekkelig trekk for både private husstander og virksomheter.


Her er en enkel beregning for pipe vifter:


Nyhet! Xzense – gir mening

Med Xzense (i kombinasjon med en exodraft avtrekksvifte), får du full kontroll over peisen og maksimal komfort.

Ikke mer bryet med å slå på peisen og fylle på nytt. Med bare et trykk på en knapp, enten på selve Xzense-kontrollpanelet eller på telefonen eller nettbrettet (via Xzense-appen), får du et perfekt «flammebilde» i peisen – hver gang. Dette er uavhengig av utetemperatur, lufttrykk, vindstyrke, vindretning og andre ytre faktorer relatert til vær og årstid, noe som kan påvirke skorsteinsdraget og dermed peisens ytelse.

Andre fordeler inkluderer mindre røykutslipp, bedre og renere forbrenning, mer effektiv drivstofføkonomi og raskere oppvarming. Med andre ord: «Xzense er fornuftig».

Les mer her: https://xzense.com/no 

Pipevifte
Vifte til pipe

Prisliste Exodraft 2020-2021

Prisliste Exodraft 2020-2021

Prisliste Exodraft 2020-2021

Her finner dere prislisten!

Pakke pris Exodraft

Prisliste pakker Exodraft 2020-2021

Prisliste pakker Exodraft 2020-2021

Her finner dere prislisten!